12 Aylık Uzaktan Fitness Hizmeti

Kişiye Özel Uzaktan PT Paketinin Tüm Detayları

Programlar Kişiye/Hedefe Özel Hazırlanır

Uzaktan PT Paket Fiyatı / YILLIK
7.000,00 ₺ / YILLIK
    Hedefinize Özel Antrenman Planlaması
    Hedefinize Özel Beslenme Planlaması
    İşinize Yarayacak Karın Kası ve Kardiyo
    Düzenli Form Kontrol ve Prog. Değiş.
    Whatsapp Üzerinden İletişimde Olacağız

PAKET DETAYI

MG Fitness Uzaktan PT Sistemi;

Paket İçeriği

Uygulamayı Google Play veya App Store'dan indirirsiniz. Akabinde giriş bilgileriniz ile şahsi panelinize giriş yaparsınız. Bu kısımda eğer programlarınızın hemen hazırlanmasını istiyorsanız, karşınıza çıkan başvuru formunu (kişisel bilgilerim kısmı) doldurmanız gerekir ve programlarınız 3 iş günü içerisinde (genelde 1 gün sürer) size özel olarak hazırlanır. Eğer paketinizi daha ileri bir tarihte başlatmak isterseniz, uygulamaya giriş yaptıktan sonra, karşınıza çıkan "Paketimi ileri tarihthe başlatmak istiyorum" seçeneğine tıklayıp, süreci başlatmadan 3-5 gün öncesinde kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekir. Tüm MG Fitness paketlerine şimdi kayıt olup, dilediğiniz zaman aktif edebilirsiniz. 

 Tüm programlarınıza MG Fitness Mobil Uygulama üzerinden erişim sağlayacaksınız. Her 2 haftada bir güncel form fotoğrafları ve kilo bildirimlerinizle gerekiyorsa programlarınız güncellenecektir. Programlar bizzat Marcus tarafından kişiye özel olarak hazırlanır ayrıca Marcus ve ekibi ile üyelik süreci boyunca whatsapp üzerinden iletişim halinde olacaksınız.

Antrenman Planları

-Antrenman planlarınız hedefinize yönelik, kişiye özel olarak bizzat Marcus Greer tarafından hazırlanacaktır. MG Fitness bir ekip olarak çalışır, mesajlarınız ekibin tüm üyeleri tarafından, Marcus Greer'ın gözetiminde cevaplanır. Ancak tüm programlar bizzat Marcus Greer tarafından hazırlanır. Her gün kişinin bilgileri, hedefleri ve fotoğrafları Marcus Greer'ın paneline düşer ve kendisi en detaylı şekilde üyelerinin programlarını kendisi hazırlar. Her 2 haftada bir göndereceğiniz form fotoğraflarına göre antrenman planınız yine kendisi tarafından gidişatınıza göre düzenlenir. Her 2 haftada bir program değişme zorunluluğu yoktur. Eğer gidişatınız iyiyse ve istenilen verim alınıyorsa, Marcus Greer programa devam etmenizi önerir.

Hareketi nasıl yapacağınızın videosu, detaylı açıklaması ile en kapsamlı şekilde size sunulur. Bu sayede hareketi yanlış yapma olasılığınız minimuma düşer. Whatsapp üzerinden 2 haftada bir güncel fotoğraf ve kilo bildirimi istenir ve gidişatınıza göre programlarınız güncellenir. Eğer evde spor yapacaksanız ve hiçbir ekipmanınız yok ise endişeye kapılmayın, sadece bir çift dumbbell ile bile gayet etkili sonuçlar alabilirsiniz. Bütçenize ve isteğinize göre ekipmanlar çeşitlendirilir.

Beslenme Planları

-En kapsamlı beslenme planları MG FITNESS ta! Beslenme planlarınız hedefinize ve sizden alınan kişisel bilgilerinize göre size özel olarak hazırlanıp, panelinize yüklenir. Bütçenizin size tavsiye edilen besinlere yetmemesi durumunda Whatsapp üzerinden durumu Marcus Greer'a bildiriniz. Akabinde, bütçenize özel planlama size özel olarak hazırlanacaktır.  Ayrıca sadece 1-2 çeşit besin verilmez. Her besinin en az 4-5 alternatifi olur ve sizler sıkılmadan diyetinizi sürdürebilmek adına hem lezzetli, hem verimli bir şekilde beslenmenizi yaparsınız. 

Karın ve Cardio Planları

-Hedefinize yönelik en etkili Karın Kası ve Cardio programları hazırlanacaktır. Eğer evinizde cardio yapmanız gerekiyor da cardio aletiniz yoksa, aletsiz nasıl cardio yapabileceğinize kadar bildirilecektir. Diğer programlarda olduğu gibi, tamamen sizin yaşam tarzınıza uygun bir şekilde cardio planınız hazırlanacaktır.

Supplement Danışmanlığı

-Supplement kullanmak zorunlu değildir. Supplementleri "Steroid" ile karıştırmayın. Supplement, gelişim sürecinize destekte bulunan, takviye edici gıdalardır. Kayıt sonrası bilgileriniz ve hedefleriniz doğrultusunda kullanmanız gereken ve işinize en çok yarayacak supplementler sizlere söylenir, panelinize yüklenir. Bütçeniz tavsiye edilen ürünlere yetmemesi takdirinde Marcus Greer'a Whatsapp üzerinden supplement için bütçenizi belirtirseniz, en iyi kombinasyon bütçenize göre hazırlanıp, nasıl kullanmanız gerektiği size söylenir. Ayrıca ProteinOcean sitesinden "Marcus10" indirim kodunu kullanarak indirimli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Whatsapp Destek

-Sizler için en önemlisi! Marcus Greer ve kendi gözetiminde olan takım arkadaşları, sizlerin gelişim sürecinin daha eğitici ve öğretici olması ve aynı zamanda daha sizleri daha iyi anlamak için oto-mesaj veya hazır mesaj ile sorularınızı yanıtlamak yerine bizzat sorduğunuz soruya özel cevaplar veriyor! Zaten tüm programlarınız size özel olarak hazırlandıktan sonra, sistem içerisinde kafanızdaki soruların çoğunun cevabı mevcuttur. Şahsi sorularınızı hafta içi hergün sorabilirsiniz. Mesajlarınıza geri dönüş süresi genelde aynı gün olup, 3 günü bulabilmektedir. Sorularınıza Whatsapp üzerinden aşağıdan yukarı doğru sırasıyla cevap veriyoruz. Kendinizi asla yalnız hissetmiyorsunuz, her daim yanınızda oluyoruz. Marcus Greer sorulan sorulara bazen sesli mesaj ile de geri dönüş sağlıyor. Gerektiği durumlarda sizleri arıyor. Önemli olan birlikte güzel şeyler başarılması. 

Lütfen Okuyunuz: Whatsapp destekte sorularınızı gün içerisinde tek tek sormak yerine, lütfen toplu bir şekilde tek mesaj halinde sorunuz. Her 15 günde bir güncel form fotoğrafları göndermeyi unutmayınız. Fotoğraflarınız ön,arka,sağ,sol olmak üzere şort ile başka birisi tarafından 2 metre uzaklıktan çekilmesi gerekiyor. Her 15 günde bir göndereceğiniz fotoğrafların açılarının aynı olmasına özen gösteriniz.



MG FITNESS

UZAKTAN FITNESS EĞİTİMİ NEDİR?

Uzaktan eğitim ile değişime hazır mısın ?

İster erkek, ister kadın olun. İster evde, ister salonda spor yapın, Marcus Greer'ın size özel olarak hazırlayacağı Antrenman, Beslenme, Karın Kası, Cardio Planları ile hedefinizdeki vücuda hem en kısa sürede, hemde profesyonel bir gözetim altında eğlenceli ve sıkılmadan ulaşabileceksiniz.

Marcus Greer ile birebir whatsapp üzerinden iletişim halinde olacaksınız. Aynı zamanda MG FITNESS uygulaması üzerinden, tüm hareketlerin videolarını ve açıklamalarını, bütçeye göre beslenmenizin alternatifleri ve birçok detay ile en iyi hizmeti göreceksiniz!



Kilo Alma & Kilo Verme

Temiz Bulk & Formda Kalma

Sağlıklı Beslenme & Fit Vücut
MG Fitness App Uzaktan PT ile sağlığınızı güçlendirebilir, vücudunuzu şekillendirebilir, kilo verebilirsiniz.

Gelişmeleri Takip Edin !

mail listemize kayıt olarak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
MG FITNESS 2021. All Right Reserved.